לןגן

סלט חסה עם תפוחים ובטטה.

מאת: לילך טייב, פורסם: 08/11/2015 | 15:10
סלט חסה עם תפוחים ובטטה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לסלט

לרוטב

אופן הכנה

  1. קולפים את הבטטה, חותכים למטבעות עגולות, מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל שמן זית ואופים עד שהבטטה מתרככת.

  2. שוטפים את החסה וקורעים לחתיכות בינוניות, מניחים על צלחת הגשה.

  3. קולפים את התפוחים וחותכים אותם בצורת גפרורים ומניחים מעל שכבת החסה.

  4. כשהבטטה מוכנה מניחים אותה מעל התפוחים, בצורה יפה.

  5. לבסוף מפזרים חתיכות שבורות של פקאן סיני.

  6. הכנת הרוטב: שמים את כל מרכיבי הרוטב בתוך קופסה סגורה היטב עם מכסה , ומנערים חזק עד שהכל יתערבב יחד היטב.

  7. את הרוטב אפשר להגיש יחד עם הסלט, כבר בפנים, או בסוסייר ע"י הרוטב.