ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
-
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים מעט את הקינואה לפני הבישול .
-
2
מוסיפים על כל כוס קינואה כוס וחצי מים. כשהקינואה טפחה והתבשלה מניחים להתקרר.
-
3
חותכים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים עד שמזהיב.
-
4
מוסיפים את קוביות הבטטה והגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שמתרככות.
-
5
מורידים מהאש ומניחים בצד עד שיתקררו.
-
6
כשכל המרכיבים התקררו, מערבבים ביחד ומוסיפים חמוציות ופטרוזליה קצוצה מטבלים במלח, ולימון .
-
7
טועמים ומשפרים טעמים.
1
בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים מעט את הקינואה לפני הבישול .
2
מוסיפים על כל כוס קינואה כוס וחצי מים. כשהקינואה טפחה והתבשלה מניחים להתקרר.
3
חותכים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים עד שמזהיב.
4
מוסיפים את קוביות הבטטה והגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שמתרככות.
5
מורידים מהאש ומניחים בצד עד שיתקררו.
6
כשכל המרכיבים התקררו, מערבבים ביחד ומוסיפים חמוציות ופטרוזליה קצוצה מטבלים במלח, ולימון .
7
טועמים ומשפרים טעמים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים