ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כרובית גדולה (או 2 בינוניות)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים .
-
2
משמנים תבנית וצולים את הפרחים בתנור בחום 180 מעלות עד להתרככות והשחמה מעטה.
-
3
חותכים את הלימון לפרוסות דקות וכל פרוסה לחתיכות קטנות.
-
4
לאחר שפרחי הכרובית התקררו.
-
5
מוספים את חתיכות הלימון, חמוציות, שום כתוש, סילאן, חרדל, מעט שמן זית ומלח לפי הטעם.
-
6
טועמים ומשפרים טעמים.
1
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים .
2
משמנים תבנית וצולים את הפרחים בתנור בחום 180 מעלות עד להתרככות והשחמה מעטה.
3
חותכים את הלימון לפרוסות דקות וכל פרוסה לחתיכות קטנות.
4
לאחר שפרחי הכרובית התקררו.
5
מוספים את חתיכות הלימון, חמוציות, שום כתוש, סילאן, חרדל, מעט שמן זית ומלח לפי הטעם.
6
טועמים ומשפרים טעמים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים