להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים..
2
להרכבת סלט הפתיתים - את המלפפון לקלף(לא חובה) ולחתוך לקוביות קטנות, את הבצל ירוק לחתוך דק ואת הפלפל האדום לחתוך לקוביות קטנות. את גרעיני התירס לשטוף היטב במים ולסנן. לאחר מכן להוסיף את הירקות לפתיתים, לתבל ולערבב היטב . .
3
ניתן להרכיב את הסלט כאשר הפתיתים חמים או קרים. ממליצה להכפיל כמויות! .
1
להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים..
2
להרכבת סלט הפתיתים - את המלפפון לקלף(לא חובה) ולחתוך לקוביות קטנות, את הבצל ירוק לחתוך דק ואת הפלפל האדום לחתוך לקוביות קטנות. את גרעיני התירס לשטוף היטב במים ולסנן. לאחר מכן להוסיף את הירקות לפתיתים, לתבל ולערבב היטב . .
3
ניתן להרכיב את הסלט כאשר הפתיתים חמים או קרים. ממליצה להכפיל כמויות! .