לןגן

סלט פתיתים משגע

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 20/06/2017 | 11:32
סלט פתיתים משגע

תקציר המתכון: מושלם כתוספת למנה עיקרית או כארוחה בפני עצמה ! 😍

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הפתיתים

ירקות לסלט

לתיבול הסלט

אופן הכנה

  1. להכנת הפתיתים - לטגן בצל לבן קצוץ ואת הפתיתים עם 6 כפות שמן עד להזהבה. לתבל ברבע כפית מלח,רבע כפית פלפל שחור וכפית אבקת מרק עוף - לערבב היטב , להוסיף 3.5 כוסות מים רותחים, לערבב ולכסות. לבשל על אש קטנה במשך 20 דקות ולערבב כל 5 דקות את הפתיתים.

  2. להרכבת סלט הפתיתים - את המלפפון לקלף(לא חובה) ולחתוך לקוביות קטנות, את הבצל ירוק לחתוך דק ואת הפלפל האדום לחתוך לקוביות קטנות. את גרעיני התירס לשטוף היטב במים ולסנן. לאחר מכן להוסיף את הירקות לפתיתים, לתבל ולערבב היטב .

  3. ניתן להרכיב את הסלט כאשר הפתיתים חמים או קרים. ממליצה להכפיל כמויות!