7 קישואים חתוכים לריבועים קטנים (אין צורך לקלף את קליפת הקישואים).
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות.
1 כף אבקת מרק עוף פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף בכפית מלח).
2 כפות גדושות טחינה גולמית.
1/2 כפית מלח.
1/2 כפית פלפל שחור.
מיץ מלימון בינוני סחוט טרי.
1/4 כוס מים.
אופן ההכנה
1
בסיר רחב שוליים עם מכסה (סיר סוטאז') מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2
מוסיפים את קוביות הקישואים ומטגנים עד להזהבה על להבה גבוה, בערך טיגון של 20 דקות תוך כדי ערבוב .
3
מוסיפים את שיני השום לטיגון קצר מאוד (זהירות לא לשרוף את השום).
4
מוסיפים את העגבניות ומערבבים 2-3 דקות נוספות עד לאיחוד המרכיבים .
5
מוסיפים את האבקת מרק העוף, טחינה גולמית, מלח, פלפל שחור, מיץ לימון, מים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד, טועמים מתקנים תיבול אם יש צורך, מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך של העגבניות והקישואים .
6
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
בסיר רחב שוליים עם מכסה (סיר סוטאז') מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2
מוסיפים את קוביות הקישואים ומטגנים עד להזהבה על להבה גבוה, בערך טיגון של 20 דקות תוך כדי ערבוב .
3
מוסיפים את שיני השום לטיגון קצר מאוד (זהירות לא לשרוף את השום).
4
מוסיפים את העגבניות ומערבבים 2-3 דקות נוספות עד לאיחוד המרכיבים .
5
מוסיפים את האבקת מרק העוף, טחינה גולמית, מלח, פלפל שחור, מיץ לימון, מים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד, טועמים מתקנים תיבול אם יש צורך, מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך של העגבניות והקישואים .