אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

2,285
צפיות

פאי פקאן

המתכון של
פאי פקאן

פאי מדהים וקל להכנה ומהשאריות יוצאות עוגות מעלפות

  • קטגוריהקינוחים
  • מספר מנות20 מנות
  • זמן הכנה3 שעות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 20 מנות
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לקישוט
  • 300 גרם אגוזי פקאן
  • רכיבים לבסיס
  • 80 גרם סוכר לבן
  • 1 יחידה ביצה
  • 1.5 כוס קמח רגיל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 100 גרם חמאה
  • רכיבים למלית
  • 0.5 כוס מים
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 2 יחידות ביצים
  • 0.5 יחידה לימון -קליפה ומיץ
  • 1.5 כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק מערבבים את כל החומרים.


  • 2

    עוטפים את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעה.


  • 3

    מרדדים לעיגול גדול מהתבנית וחותכים את השאריות.


  • 4

    מנקבים קלות את הבסיס במזלג ואופים ל-15 דקות ב-180 מעלות.


  • 5

    למילוי מרתיחים סוכר ומים עד צבע קרמל.


  • 6

    מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.


  • 7

    מכבים את האש ומצננים קלות.


  • 8

    מוסיפים ביצים ולימון.


  • 9

    שופכים את המילוי על הבסיס ומסדרים את האגוזים.


  • 10

    מחזירים לאפיה לחצי שעה עד להתייצבות.


  • 11

    משאריות הבצק אפשר לעשות עוגיות. למשל עם קינמון..


  • 12

    בתאבון!!💜.


1

לבצק מערבבים את כל החומרים.


2

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעה.


3

מרדדים לעיגול גדול מהתבנית וחותכים את השאריות.


4

מנקבים קלות את הבסיס במזלג ואופים ל-15 דקות ב-180 מעלות.


5

למילוי מרתיחים סוכר ומים עד צבע קרמל.


6

מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.


7

מכבים את האש ומצננים קלות.


8

מוסיפים ביצים ולימון.


9

שופכים את המילוי על הבסיס ומסדרים את האגוזים.


10

מחזירים לאפיה לחצי שעה עד להתייצבות.


11

משאריות הבצק אפשר לעשות עוגיות. למשל עם קינמון..


12

בתאבון!!💜.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים