ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה3 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
רכיבים למלית
-
-
-
-
0.5 יחידה לימון -קליפה ומיץ
-
אופן ההכנה
-
1
לבצק מערבבים את כל החומרים.
-
2
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעה.
-
3
מרדדים לעיגול גדול מהתבנית וחותכים את השאריות.
-
4
מנקבים קלות את הבסיס במזלג ואופים ל-15 דקות ב-180 מעלות.
-
5
למילוי מרתיחים סוכר ומים עד צבע קרמל.
-
6
מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.
-
7
מכבים את האש ומצננים קלות.
-
8
מוסיפים ביצים ולימון.
-
9
שופכים את המילוי על הבסיס ומסדרים את האגוזים.
-
10
מחזירים לאפיה לחצי שעה עד להתייצבות.
-
11
משאריות הבצק אפשר לעשות עוגיות. למשל עם קינמון..
-
12
בתאבון!!💜.
1
לבצק מערבבים את כל החומרים.
2
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעה.
3
מרדדים לעיגול גדול מהתבנית וחותכים את השאריות.
4
מנקבים קלות את הבסיס במזלג ואופים ל-15 דקות ב-180 מעלות.
5
למילוי מרתיחים סוכר ומים עד צבע קרמל.
6
מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.
7
מכבים את האש ומצננים קלות.
8
מוסיפים ביצים ולימון.
9
שופכים את המילוי על הבסיס ומסדרים את האגוזים.
10
מחזירים לאפיה לחצי שעה עד להתייצבות.
11
משאריות הבצק אפשר לעשות עוגיות. למשל עם קינמון..
12
בתאבון!!💜.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים