תקציר המתכון: פאי מדהים וקל להכנה ומהשאריות יוצאות עוגות מעלפות
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לבצק מערבבים את כל החומרים
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ולמקרר לשעה
מרדדים לעיגול גדול מהתבנית וחותכים את השאריות
מנקבים קלות את הבסיס במזלג ואופים ל-15 דקות ב-180 מעלות
למילוי מרתיחים סוכר ומים עד צבע קרמל
מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה
מכבים את האש ומצננים קלות
מוסיפים ביצים ולימון
שופכים את המילוי על הבסיס ומסדרים את האגוזים
מחזירים לאפיה לחצי שעה עד להתייצבות
משאריות הבצק אפשר לעשות עוגיות. למשל עם קינמון.
בתאבון!!💜