1 יחידה בצק עלים מרודד חתוך לריבועים (15) או ל3 מלבנים
רכיבים לזיגוג הסוכר
2-3 כפות חלב
1 כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
רכיבים לעיטורי שוקולד על זיגוג הסובר
50 גרם שוקולד מריר
רכיבים לקרם
1 קופסא שמנת צמחית או חלבית ( אני משתמשת בצמחית)
1 כוס חלב
1 שקית פודינג וניל צרפתי
אופן ההכנה
1
עוגת קרמשניט/ נפוליאון/ מילפיי
בצק עלים פרוס למלבנים( כל 3 מלבנים יוצרים עוגה אחת)
על נייר אפיה מניחים את המלבנים, עם מזלג דוקרים מעט את הבצק, מניחים עוד נייר אפייה על הבצק ואז תבנית( שהבצק יהיה יבש ולא יתנפח) ומכניסים לתנור שחומם מראש טורבו 190 מעלות עד להזהבה מלאה כמו בתמונה.
מכינים את המלית( קרם )
קצפת צמחית
כוס חלב
פודינג וניל צרפתי של אוסם
מקציפים עד ליצירת קצפת יציבה וממלאים את מלבני הבצק לאחר שהתקררו.
מעל אפשר לקשט באבקת סוכר או בקרם סוכר ( 1 כוס אבקת סוכר, 2-3 כפות חלב , טיפת תמצית וניל ולערבב . לצקת על המלבן העליון ולשטח. זה מתמזג יפה ונהיה חלק. אפשר לקשט עם שוקולד מומס מעל פסים לאורך ולרוחב ....
1
עוגת קרמשניט/ נפוליאון/ מילפיי
בצק עלים פרוס למלבנים( כל 3 מלבנים יוצרים עוגה אחת)
על נייר אפיה מניחים את המלבנים, עם מזלג דוקרים מעט את הבצק, מניחים עוד נייר אפייה על הבצק ואז תבנית( שהבצק יהיה יבש ולא יתנפח) ומכניסים לתנור שחומם מראש טורבו 190 מעלות עד להזהבה מלאה כמו בתמונה.
מכינים את המלית( קרם )
קצפת צמחית
כוס חלב
פודינג וניל צרפתי של אוסם
מקציפים עד ליצירת קצפת יציבה וממלאים את מלבני הבצק לאחר שהתקררו.
מעל אפשר לקשט באבקת סוכר או בקרם סוכר ( 1 כוס אבקת סוכר, 2-3 כפות חלב , טיפת תמצית וניל ולערבב . לצקת על המלבן העליון ולשטח. זה מתמזג יפה ונהיה חלק. אפשר לקשט עם שוקולד מומס מעל פסים לאורך ולרוחב ....