לןגן

מילפיי של פעם/ קרמשניט/ נפוליאון

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 16/05/2015 | 22:02
מילפיי של פעם/ קרמשניט/ נפוליאון

תקציר המתכון: ריבועי בצק עלים במילוי קרם וניל צרפתי בזיגוג קרם סוכר ועיטורי שוקולד יאמי יאמי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לזיגוג הסוכר

רכיבים לעיטורי שוקולד על זיגוג הסובר

רכיבים לקרם

אופן הכנה

  1. עוגת קרמשניט/ נפוליאון/ מילפיי בצק עלים פרוס למלבנים( כל 3 מלבנים יוצרים עוגה אחת) על נייר אפיה מניחים את המלבנים, עם מזלג דוקרים מעט את הבצק, מניחים עוד נייר אפייה על הבצק ואז תבנית( שהבצק יהיה יבש ולא יתנפח) ומכניסים לתנור שחומם מראש טורבו 190 מעלות עד להזהבה מלאה כמו בתמונה. מכינים את המלית( קרם ) קצפת צמחית כוס חלב פודינג וניל צרפתי של אוסם מקציפים עד ליצירת קצפת יציבה וממלאים את מלבני הבצק לאחר שהתקררו. מעל אפשר לקשט באבקת סוכר או בקרם סוכר ( 1 כוס אבקת סוכר, 2-3 כפות חלב , טיפת תמצית וניל ולערבב . לצקת על המלבן העליון ולשטח. זה מתמזג יפה ונהיה חלק. אפשר לקשט עם שוקולד מומס מעל פסים לאורך ולרוחב ...