הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמניחים על הגז ,סיר עם שליש מים ומעליו קערה .
לחימום המרנג בשיטת בן מרי .
בקערה נשים את החלבון עם הסוכר ונחמם עד לחום שפתיים .
כדי להמיס את הסוכר שבחלבון .
הקצפה במיקסר עד לקצץ חזק .
כך שגם אם נהפוך את המיקסר החלבון לא נשפך.
מחממים תנור לחום של 110 מעלות .
מסדרים תבניות עם נייר אפיה .
ממלאים שקית זילוף בקצף החלבון .
בעזרת קיסם נמרח גוונים שונים .
של צבעי מאכל ונלכלך במכוון .
מזלפים כוסות או נשיקות ואופים .
כשעתיים וחצי על חום נמוך של 110 מעלות .
ממלאים במה שאוהבים בזמן ההגשה ולא מומלץ לפני .