אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

3,030
צפיות

כוסות מרנג

המתכון של
כוסות מרנג

נשיקות ומנות אחרונות לפסח

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • אופציות
  • מוס שוקולד , גאנשים בטעמים שונים
  • פירות ומחיות פרי
  • קרם למילוי
  • 2 שמנת מתוקה / פרווה
  • 1 שקית פודינג וניל או שוקו
  • 1 כוס חלב או תחליף מי קוקוס וכו
  • 2 כף סוכר
  • תחתיות מרנג
  • 6 יחידה חלבונים
  • 400 גרם סוכר
  • צבעי מאכל
אופן ההכנה
  • 1

    מניחים על הגז ,סיר עם שליש מים ומעליו קערה .


  • 2

    לחימום המרנג בשיטת בן מרי .


  • 3

    בקערה נשים את החלבון עם הסוכר ונחמם עד לחום שפתיים .


  • 4

    כדי להמיס את הסוכר שבחלבון .


  • 5

    הקצפה במיקסר עד לקצץ חזק .


  • 6

    כך שגם אם נהפוך את המיקסר החלבון לא נשפך.


  • 7

    מחממים תנור לחום של 110 מעלות .


  • 8

    מסדרים תבניות עם נייר אפיה .


  • 9

    ממלאים שקית זילוף בקצף החלבון .


  • 10

    בעזרת קיסם נמרח גוונים שונים .


  • 11

    של צבעי מאכל ונלכלך במכוון .


  • 12

    מזלפים כוסות או נשיקות ואופים .


  • 13

    כשעתיים וחצי על חום נמוך של 110 מעלות .


  • 14

    ממלאים במה שאוהבים בזמן ההגשה ולא מומלץ לפני .


1

מניחים על הגז ,סיר עם שליש מים ומעליו קערה .


2

לחימום המרנג בשיטת בן מרי .


3

בקערה נשים את החלבון עם הסוכר ונחמם עד לחום שפתיים .


4

כדי להמיס את הסוכר שבחלבון .


5

הקצפה במיקסר עד לקצץ חזק .


6

כך שגם אם נהפוך את המיקסר החלבון לא נשפך.


7

מחממים תנור לחום של 110 מעלות .


8

מסדרים תבניות עם נייר אפיה .


9

ממלאים שקית זילוף בקצף החלבון .


10

בעזרת קיסם נמרח גוונים שונים .


11

של צבעי מאכל ונלכלך במכוון .


12

מזלפים כוסות או נשיקות ואופים .


13

כשעתיים וחצי על חום נמוך של 110 מעלות .


14

ממלאים במה שאוהבים בזמן ההגשה ולא מומלץ לפני .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים