תקציר המתכון: נשיקות ומנות אחרונות לפסח
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מניחים על הגז ,סיר עם שליש מים ומעליו קערה
לחימום המרנג בשיטת בן מרי
בקערה נשים את החלבון עם הסוכר ונחמם עד לחום שפתיים
כדי להמיס את הסוכר שבחלבון
הקצפה במיקסר עד לקצץ חזק
כך שגם אם נהפוך את המיקסר החלבון לא נשפך
מחממים תנור לחום של 110 מעלות
מסדרים תבניות עם נייר אפיה
ממלאים שקית זילוף בקצף החלבון
בעזרת קיסם נמרח גוונים שונים
של צבעי מאכל ונלכלך במכוון
מזלפים כוסות או נשיקות ואופים
כשעתיים וחצי על חום נמוך של 110 מעלות
ממלאים במה שאוהבים בזמן ההגשה ולא מומלץ לפני