לןגן

כוסות מרנג

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 15/05/2015 | 18:46
כוסות מרנג

תקציר המתכון: נשיקות ומנות אחרונות לפסח

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופציות

קרם למילוי

תחתיות מרנג

אופן הכנה

  1. מניחים על הגז ,סיר עם שליש מים ומעליו קערה

  2. לחימום המרנג בשיטת בן מרי

  3. בקערה נשים את החלבון עם הסוכר ונחמם עד לחום שפתיים

  4. כדי להמיס את הסוכר שבחלבון

  5. הקצפה במיקסר עד לקצץ חזק

  6. כך שגם אם נהפוך את המיקסר החלבון לא נשפך

  7. מחממים תנור לחום של 110 מעלות

  8. מסדרים תבניות עם נייר אפיה

  9. ממלאים שקית זילוף בקצף החלבון

  10. בעזרת קיסם נמרח גוונים שונים

  11. של צבעי מאכל ונלכלך במכוון

  12. מזלפים כוסות או נשיקות ואופים

  13. כשעתיים וחצי על חום נמוך של 110 מעלות

  14. ממלאים במה שאוהבים בזמן ההגשה ולא מומלץ לפני