1 חבילה ג'לי (רצוי משמש בגלל הצבע הכתום אבל אפשר גם טעמים אחרים)
אופן ההכנה
1
חותכים את התפוזים לרוחבם ובעזרת כף מוציאים את פלחי התפוזים..
2
מכינים את הג'לי לפני הוראות היצרן..
3
מעמידים את התפוזים בתוך תבנית שקעים (או בתוך כל כלי אחר שיוכל להחזיק את התפוזים בצורה נוחה) ומוזגים לתוכם את הג'לי בעזרת מצקת. מכניסים למקרר להתייצבות..
4
כאשר הג'לי מוכן, מוציאים מהמקרר וחותכים לפלחים. מומלץ להשתמש בסכין חדה חלקה. בתיאבון!!!.
1
חותכים את התפוזים לרוחבם ובעזרת כף מוציאים את פלחי התפוזים..
2
מכינים את הג'לי לפני הוראות היצרן..
3
מעמידים את התפוזים בתוך תבנית שקעים (או בתוך כל כלי אחר שיוכל להחזיק את התפוזים בצורה נוחה) ומוזגים לתוכם את הג'לי בעזרת מצקת. מכניסים למקרר להתייצבות..
4
כאשר הג'לי מוכן, מוציאים מהמקרר וחותכים לפלחים. מומלץ להשתמש בסכין חדה חלקה. בתיאבון!!!.