לןגן

תפו-ג'לי: ג'לי בתפוז

מאת: שירי אדמץ, פורסם: 15/05/2015 | 12:07
תפו-ג'לי: ג'לי בתפוז

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את התפוזים לרוחבם ובעזרת כף מוציאים את פלחי התפוזים.

  2. מכינים את הג'לי לפני הוראות היצרן.

  3. מעמידים את התפוזים בתוך תבנית שקעים (או בתוך כל כלי אחר שיוכל להחזיק את התפוזים בצורה נוחה) ומוזגים לתוכם את הג'לי בעזרת מצקת. מכניסים למקרר להתייצבות.

  4. כאשר הג'לי מוכן, מוציאים מהמקרר וחותכים לפלחים. מומלץ להשתמש בסכין חדה חלקה. בתיאבון!!!