ממיסים בקערה את חבילת השוקולד הלבן. מוסיפים לקערה את הקוקוס (200 גרם) ואת החלב המרוכז. מערבבים ומניחים בצד לכ-15 דקות..
2
בזמן שהתערובת נחה בצד, קולים את אגוזי הלוז בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד השחמה. מערבבים את אגוזי הלוז כל 3 דקות על מנת שלא ישרפו. (במידה ומשתמשים בקליק אין צורך לקלות בתנור..).
3
מכינים קערה עם מים, קערה עם התערובת, קערה עם האגוזים/קליק וקערה עם הקוקוס לציפוי.
מרטיבים את הידיים, יוצרים כדור מהתערובת ודוחפים אגוז/כדור קליק פנימה, יוצרים שוב צורה של כדור ומגלגלים בקוקוס הטחון. כך ממשיכים עם שאר התערובת..
4
שמים את הכדורים להתייצבות במקפיא כשעה. בתיאבון!!!.
1
ממיסים בקערה את חבילת השוקולד הלבן. מוסיפים לקערה את הקוקוס (200 גרם) ואת החלב המרוכז. מערבבים ומניחים בצד לכ-15 דקות..
2
בזמן שהתערובת נחה בצד, קולים את אגוזי הלוז בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד השחמה. מערבבים את אגוזי הלוז כל 3 דקות על מנת שלא ישרפו. (במידה ומשתמשים בקליק אין צורך לקלות בתנור..).
3
מכינים קערה עם מים, קערה עם התערובת, קערה עם האגוזים/קליק וקערה עם הקוקוס לציפוי.
מרטיבים את הידיים, יוצרים כדור מהתערובת ודוחפים אגוז/כדור קליק פנימה, יוצרים שוב צורה של כדור ומגלגלים בקוקוס הטחון. כך ממשיכים עם שאר התערובת..
4
שמים את הכדורים להתייצבות במקפיא כשעה. בתיאבון!!!.