קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
ממיסים בקערה את חבילת השוקולד הלבן. מוסיפים לקערה את הקוקוס (200 גרם) ואת החלב המרוכז. מערבבים ומניחים בצד לכ-15 דקות.
בזמן שהתערובת נחה בצד, קולים את אגוזי הלוז בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד השחמה. מערבבים את אגוזי הלוז כל 3 דקות על מנת שלא ישרפו. (במידה ומשתמשים בקליק אין צורך לקלות בתנור..)
מכינים קערה עם מים, קערה עם התערובת, קערה עם האגוזים/קליק וקערה עם הקוקוס לציפוי. מרטיבים את הידיים, יוצרים כדור מהתערובת ודוחפים אגוז/כדור קליק פנימה, יוצרים שוב צורה של כדור ומגלגלים בקוקוס הטחון. כך ממשיכים עם שאר התערובת.
שמים את הכדורים להתייצבות במקפיא כשעה. בתיאבון!!!