מקציפים את הדממת מתוקה להקצפה יציבה ומחלקים אותה לשניים שווה בשווה .
2
בקערה אחת שמים רק חצי פחית חלב מרוכז מערבבים לתערובת אחידה וחלקה .
3
בקערה השניה של השמנת שמים את החצי השני של החלב המרוכז יחד עם 2 כפות גדושות של שוקולד אגוזי לוז קקאו שהמסנו מראש .
4
ברינג מרובע מסדרים שכבה פתי בר וניל ושופכים את הבלילת וניל מסדרים ומיישרים , ומתחילים לסדר שכבה של פתי בר שוקולד ושופכים את בלילת אגוזי לוז שהכנו ושוב מסדרים שכבה של פתי בר וניל ומכניסים למקפיא לחצי שעה .
5
בינתיים מתחילים להכין את השוקולד החלב ממיסים עם החמאה לתערובת חלקה ומוסיפים את האגוזי לוז הקצוצים .
6
מוציאים את התבנית מהמקפיא שופכים את השוקולד ומכניסים שוב למקפיא לפחות לארבע שעות לפני ההגשה .
7
בהצלחה ♥️.
1
מקציפים את הדממת מתוקה להקצפה יציבה ומחלקים אותה לשניים שווה בשווה .
2
בקערה אחת שמים רק חצי פחית חלב מרוכז מערבבים לתערובת אחידה וחלקה .
3
בקערה השניה של השמנת שמים את החצי השני של החלב המרוכז יחד עם 2 כפות גדושות של שוקולד אגוזי לוז קקאו שהמסנו מראש .
4
ברינג מרובע מסדרים שכבה פתי בר וניל ושופכים את הבלילת וניל מסדרים ומיישרים , ומתחילים לסדר שכבה של פתי בר שוקולד ושופכים את בלילת אגוזי לוז שהכנו ושוב מסדרים שכבה של פתי בר וניל ומכניסים למקפיא לחצי שעה .
5
בינתיים מתחילים להכין את השוקולד החלב ממיסים עם החמאה לתערובת חלקה ומוסיפים את האגוזי לוז הקצוצים .
6
מוציאים את התבנית מהמקפיא שופכים את השוקולד ומכניסים שוב למקפיא לפחות לארבע שעות לפני ההגשה .