הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשים בסיר את המים והסוכר לבשל על להבה נמוכה עד שהסוכר יימס..
כשהוא נמס להוסיף מיץ מלימון אחד..
לערבב את הקוקוס יחד עם המי סוכר, לסדר בתבנית עם שקעים עגולים או כל תבנית אחרת שתיצור לכן מנה אישית , ולהכניס להקפאה ..
בינתיים להכנת הגנאש לשים במיקרו 200 ג שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה , לשפוך את הגנאש רצוי שלא יהיה חם על ה קוקוסיות ..
לשמור אותן בהקפאה ,.
בתאבון ובהצלחה 🌹.