לןגן

גלידה חצי חצי

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 10/07/2017 | 12:39
גלידה חצי חצי

תקציר המתכון: גלידה חצי וניל חצי פררו רושה ♥️

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הדממת מתוקה להקצפה יציבה ומחלקים אותה לשניים שווה בשווה

  2. בקערה אחת שמים רק חצי פחית חלב מרוכז מערבבים לתערובת אחידה וחלקה

  3. בקערה השניה של השמנת שמים את החצי השני של החלב המרוכז יחד עם 2 כפות גדושות של שוקולד אגוזי לוז קקאו שהמסנו מראש

  4. ברינג מרובע מסדרים שכבה פתי בר וניל ושופכים את הבלילת וניל מסדרים ומיישרים , ומתחילים לסדר שכבה של פתי בר שוקולד ושופכים את בלילת אגוזי לוז שהכנו ושוב מסדרים שכבה של פתי בר וניל ומכניסים למקפיא לחצי שעה

  5. בינתיים מתחילים להכין את השוקולד החלב ממיסים עם החמאה לתערובת חלקה ומוסיפים את האגוזי לוז הקצוצים

  6. מוציאים את התבנית מהמקפיא שופכים את השוקולד ומכניסים שוב למקפיא לפחות לארבע שעות לפני ההגשה

  7. בהצלחה ♥️