לןגן

קוקוסיות

מאת: דורית כהן, פורסם: 05/07/2017 | 23:54
קוקוסיות

תקציר המתכון: מתאים גם לפסח

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר את המים והסוכר לבשל על להבה נמוכה עד שהסוכר יימס.

  2. כשהוא נמס להוסיף מיץ מלימון אחד.

  3. לערבב את הקוקוס יחד עם המי סוכר, לסדר בתבנית עם שקעים עגולים או כל תבנית אחרת שתיצור לכן מנה אישית , ולהכניס להקפאה .

  4. בינתיים להכנת הגנאש לשים במיקרו 200 ג שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה , לשפוך את הגנאש רצוי שלא יהיה חם על ה קוקוסיות .

  5. לשמור אותן בהקפאה ,

  6. בתאבון ובהצלחה 🌹