אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

178
צפיות

לביבות תפו"א ובטטה

המתכון של
 לביבות תפו"א ובטטה

טעים וקל להכנה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 תפו"א מבושלים
  • 2 בטטות מבושלות
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 בצים
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • כף מרק עוף
  • כף מרק פטריות
  • חצי כף פלפל שחור גרוס
  • 2 ביצים
  • 2 כפות גדושות של קמח
אופן ההכנה
  • 1

    1)מערבבים את כל החומרים.


  • 2

    .


  • 3

    2)ועשים כדורים משטחים אותם טיפה.


  • 4

    3)מטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.


  • 5

    .


  • 6

    מניחים אותם על רשת ויש לכם לביבות מושלמות וטעימות.


1

1)מערבבים את כל החומרים.


2

.


3

2)ועשים כדורים משטחים אותם טיפה.


4

3)מטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.


5

.


6

מניחים אותם על רשת ויש לכם לביבות מושלמות וטעימות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים