- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
כוס גרגירי חומוס חצי מבושל
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
ההכנה….
-
1
מטגנים בסיר את הבצל.
-
2
עם 3 כפות שמן זית.
-
3
עד השחמה קלה.
-
4
מוסיפים את החומוס ואת הפתיתים.
-
5
ומטגנים יחד ל5 דקות.
-
6
מתבלים בכורכום מלח והפלפל מערבבים.
-
7
ומוסיפים 5 כוסות מים.
-
8
מכסים ועל אש נמוכה מבשלים כ20 דקות.
-
9
לכסות במגבת ל5 דקות.
-
10
ועם מזלג מערבבים קלות.
-
11
.
0
ההכנה….
1
מטגנים בסיר את הבצל.
2
עם 3 כפות שמן זית.
3
עד השחמה קלה.
4
מוסיפים את החומוס ואת הפתיתים.
5
ומטגנים יחד ל5 דקות.
6
מתבלים בכורכום מלח והפלפל מערבבים.
7
ומוסיפים 5 כוסות מים.
8
מכסים ועל אש נמוכה מבשלים כ20 דקות.
9
לכסות במגבת ל5 דקות.
10
ועם מזלג מערבבים קלות.
11
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים