אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

859
צפיות

עלי גפן במילוי בורגול

המתכון של
עלי גפן במילוי בורגול

יאמי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס וחצי בורגול
  • שטוף ומסונן
  • כף מטבוחה
  • 2 כפות שמן
  • קורט פילפל שחור
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית עשבי תיבול
  • לערבב הכל יחד
אופן ההכנה
  • 0

    לפתוח עלי גפן.


  • 1

    למלא ולגלגל.


  • 2

    לסדר בסיר.


  • 3

    למלא ב3 כוסות מים.


  • 4

    לתבל בקצת מלח.פילפל שחור וקצת שמן.


  • 5

    להרתיח להנמיך את האש.


  • 6

    ולבשל עד שהמים מתאדים.


0

לפתוח עלי גפן.


1

למלא ולגלגל.


2

לסדר בסיר.


3

למלא ב3 כוסות מים.


4

לתבל בקצת מלח.פילפל שחור וקצת שמן.


5

להרתיח להנמיך את האש.


6

ולבשל עד שהמים מתאדים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים