- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
צלחת קמח מצה או פירורי לחם חומים/ לבנים ...לא מוזהבים !!
-
3 בצים מקושקשות עם כפית מים לדילול ומעט מלח
-
לקמח מצה מוסיפים תבלינים מה שאוהבים ..אני שמה כף תבלין פלדלפיה...מעט תבלין צ'ילי גרוס..פלפל שחור ומלח .
אופן ההכנה
1
את החזה עוף לשטוף היטב ולייבש.
2
ראשית טובלים בקמח המתובל מנערים ואז בבלילת הביצה .
3
ומטגנים עד להזהבה .
4
בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים