אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,212
צפיות

חומוס מרוקאי לדגים

המתכון של
חומוס מרוקאי לדגים

קצת השקעה בקילוף אבל זה משהו מיוחד אבל גם בלי לקלף יוצא פצצה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו חומוס מהזן הענק מושרה לילה עם כפית סודה לשתיה
  • שמן
  • שום
  • פילפל חריף
  • כוסברה
  • מלח פילפל כמון פפריקה
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף את החומוס לאחר השריה של לילה .


  • 2

    לקלף אותו ( מחזיקים בין האגודל לאצבע ומוחצים אותו תוך כדי גילגול בין האצבעות אין בעיה שהחומוס מתפרק ל2 חלקים ) .


  • 3

    להניח בקערה .


  • 4

    לאחר שהכל מקולף לשטוף שוב טוב אם אתן מותרות על הקילוף אז לשטוף טוב .


  • 5

    להניח בסיר עם מים את החומוס השטוף.


  • 6

    להביא לרתיחה .


  • 7

    להוציא את הקצף הלבן שהוא מוציא .


  • 8

    אחרי 15 דקות של בישול לסנן מעט את הנוזלים אם נישאר הרבה אם לא נישאר הרבה אז לא לסנן .


  • 9

    להוסיף את הכוסברה השום והפילפלים והתבלינים .


  • 10

    לערבב ולבשל עד לריכוך של החומוס הרוטב צריך לצאת סמיך .


1

לשטוף את החומוס לאחר השריה של לילה .


2

לקלף אותו ( מחזיקים בין האגודל לאצבע ומוחצים אותו תוך כדי גילגול בין האצבעות אין בעיה שהחומוס מתפרק ל2 חלקים ) .


3

להניח בקערה .


4

לאחר שהכל מקולף לשטוף שוב טוב אם אתן מותרות על הקילוף אז לשטוף טוב .


5

להניח בסיר עם מים את החומוס השטוף.


6

להביא לרתיחה .


7

להוציא את הקצף הלבן שהוא מוציא .


8

אחרי 15 דקות של בישול לסנן מעט את הנוזלים אם נישאר הרבה אם לא נישאר הרבה אז לא לסנן .


9

להוסיף את הכוסברה השום והפילפלים והתבלינים .


10

לערבב ולבשל עד לריכוך של החומוס הרוטב צריך לצאת סמיך .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים