הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקלפים את תפוחי האדמה, וחותכים אותם, (תפוח אדמה: בינוני-לחצי, גדול-ל-3, קטן- חותכים חתיכה קטנה כדי ליישר את התחתית שלו).
שמים את הצד השטוח על קטן החיתוך ומתחילים לחתוך לפרוסות הכי דקות שאפשר.
מניחים את התפוחים החתוכים על תבנית אפיה ומשכיבים אותם טיפה.
מערבבים את השמן עם התבלינים בקערה ומורחים על תפוחי באדמה עם מברשת מתאימה.
אופים בחום של 230 מעלות כשעה, עד שהם אפויים ושחומים.