- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חבילה תפוחי אדמה קטנים לאפייה - 1 קילו
-
4-5 ענפי רוזמרין (אפשר טימין)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם מראש תנור על 200 מעלות.
-
2
את תפוחי האדמה לחצות לחצי לאורך (כמובן לאחר שטיפה וייבוש במגבת/ נייר סופג) ולהעביר לקערה.
-
3
להוסיף את השמן, הרוזמרין והתבלינים ולערבב היטב כך שכל תפוחי האדמה יהיו מכוסים בשמן ובתבלינים.
-
4
לוקחים תבנית אלומיניום גדולה או תבנית פיירקס ומפזרים את תפוחי האדמה כך שלא יהיו אחד על השני ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
-
5
מכניסים לתנור לחצי שעה.
-
6
לאחר חצי שעה מוציאים את נייר האלומיניום, מערבבים את תפוחי האדמה ומכניסים שוב לתנור לעוד חצי שעה.
-
7
לאחר חצי שעה נוספת מפעילים את הטורבו לכ-5-7 דקות עד שמתקבל צבע זהוב ויפה.
1
לחמם מראש תנור על 200 מעלות.
2
את תפוחי האדמה לחצות לחצי לאורך (כמובן לאחר שטיפה וייבוש במגבת/ נייר סופג) ולהעביר לקערה.
3
להוסיף את השמן, הרוזמרין והתבלינים ולערבב היטב כך שכל תפוחי האדמה יהיו מכוסים בשמן ובתבלינים.
4
לוקחים תבנית אלומיניום גדולה או תבנית פיירקס ומפזרים את תפוחי האדמה כך שלא יהיו אחד על השני ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
5
מכניסים לתנור לחצי שעה.
6
לאחר חצי שעה מוציאים את נייר האלומיניום, מערבבים את תפוחי האדמה ומכניסים שוב לתנור לעוד חצי שעה.
7
לאחר חצי שעה נוספת מפעילים את הטורבו לכ-5-7 דקות עד שמתקבל צבע זהוב ויפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים