אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

43,970
צפיות

תפוחי אדמה קטנים אפויים בתנור

המתכון של
תפוחי אדמה קטנים אפויים בתנור

וואו כמה שזה טעים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילה תפוחי אדמה קטנים לאפייה - 1 קילו
  • 4-5 ענפי רוזמרין (אפשר טימין)
  • כ-2 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור (עדיף גרוס)
  • כפית שטוחה פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם מראש תנור על 200 מעלות.


  • 2

    את תפוחי האדמה לחצות לחצי לאורך (כמובן לאחר שטיפה וייבוש במגבת/ נייר סופג) ולהעביר לקערה.


  • 3

    להוסיף את השמן, הרוזמרין והתבלינים ולערבב היטב כך שכל תפוחי האדמה יהיו מכוסים בשמן ובתבלינים.


  • 4

    לוקחים תבנית אלומיניום גדולה או תבנית פיירקס ומפזרים את תפוחי האדמה כך שלא יהיו אחד על השני ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום.


  • 5

    מכניסים לתנור לחצי שעה.


  • 6

    לאחר חצי שעה מוציאים את נייר האלומיניום, מערבבים את תפוחי האדמה ומכניסים שוב לתנור לעוד חצי שעה.


  • 7

    לאחר חצי שעה נוספת מפעילים את הטורבו לכ-5-7 דקות עד שמתקבל צבע זהוב ויפה.


1

לחמם מראש תנור על 200 מעלות.


2

את תפוחי האדמה לחצות לחצי לאורך (כמובן לאחר שטיפה וייבוש במגבת/ נייר סופג) ולהעביר לקערה.


3

להוסיף את השמן, הרוזמרין והתבלינים ולערבב היטב כך שכל תפוחי האדמה יהיו מכוסים בשמן ובתבלינים.


4

לוקחים תבנית אלומיניום גדולה או תבנית פיירקס ומפזרים את תפוחי האדמה כך שלא יהיו אחד על השני ומכסים את התבנית בנייר אלומיניום.


5

מכניסים לתנור לחצי שעה.


6

לאחר חצי שעה מוציאים את נייר האלומיניום, מערבבים את תפוחי האדמה ומכניסים שוב לתנור לעוד חצי שעה.


7

לאחר חצי שעה נוספת מפעילים את הטורבו לכ-5-7 דקות עד שמתקבל צבע זהוב ויפה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים