- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
שעועית שלמה קפואה חצי שקית
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבצל.
-
2
מוסיפים את השעועית ומתבלים במלח פלפל שחור וצילי גרוס.
-
3
לאחר כ10 דק בישול.
-
4
מוסיפים את העגבניות שרי והפטריות וניתן לתקן תיבול...
-
5
אין לבשל את העגבניות והפטריות יותר מ5-7 דק....
1
מטגנים את הבצל.
2
מוסיפים את השעועית ומתבלים במלח פלפל שחור וצילי גרוס.
3
לאחר כ10 דק בישול.
4
מוסיפים את העגבניות שרי והפטריות וניתן לתקן תיבול...
5
אין לבשל את העגבניות והפטריות יותר מ5-7 דק....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים