אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

49,811
צפיות

טורטיה במלית פרגיות ופטריות

המתכון של
טורטיה במלית פרגיות ופטריות

לעוףףף על המתכון הזה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 10 טורטיות מוכנות
  • קילו פרגיות לקוביות
  • חבילת פטריות חתוכות
  • בצל גדול לרצועות
  • כף גדושה תבלין פלדלפיה או גריל עוף
  • כף סילאן
  • 2 כפות טריאקי
  • מלח פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    מאת אילנית בניזרי.


  • 2

    להכניס את הפרגיות הקצוצות לקערה להוסיף את התבלין פלדלפיה כף שמן ולערבב היטב .


  • 3

    להכניס למקרר לחצי שעה.


  • 4

    במחבת לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה.


  • 5

    להוסיף את הסילאן לקרמל לדקה נוסיף את הפרגיות המלח והפלפל שחור גרוס ונקפיץ עד לשינוי צבע.


  • 6

    כעת נוסיף את הפטריות , את הטראיקי.


  • 7

    נקפיץ לעוד 10 דקות ונצנן ואם יש נוזלים לסנן !! .


  • 8

    להרכבת הטורטיה.


  • 9

    נחמם במיקרו את הטורטיות 20 שניות כך הן לא נקרעות ..


  • 10

    נכין צלחת עם שתי בצים טרופות וכף מים .


  • 11

    צלחת עם פירורי לחם מתובלים ניתן להוסיף שומשום שחור ולבן .


  • 12

    נכין כוס עם כפית קמח גדושה ומעט מים נערבב עד שיהיה סמיך .


  • 13

    נניח מהמלית על קצה הטורטיה ..נגלגל לרולדה .


  • 14

    נביא את הצדדים לכיוון המרכז ונמשיך לגלגל עד לקצה .


  • 15

    נמרח מהקמח והמים ונדביק את הסגירה ! .


  • 16

    נטבול בביצה ולאחר בפירורי לחם .


  • 17

    נטגן בשמן חצי עמוק דקה מכל צד !! ונוציא לנייר סופג בתאבון אילנית בניזרי.


1

מאת אילנית בניזרי.


2

להכניס את הפרגיות הקצוצות לקערה להוסיף את התבלין פלדלפיה כף שמן ולערבב היטב .


3

להכניס למקרר לחצי שעה.


4

במחבת לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה.


5

להוסיף את הסילאן לקרמל לדקה נוסיף את הפרגיות המלח והפלפל שחור גרוס ונקפיץ עד לשינוי צבע.


6

כעת נוסיף את הפטריות , את הטראיקי.


7

נקפיץ לעוד 10 דקות ונצנן ואם יש נוזלים לסנן !! .


8

להרכבת הטורטיה.


9

נחמם במיקרו את הטורטיות 20 שניות כך הן לא נקרעות ..


10

נכין צלחת עם שתי בצים טרופות וכף מים .


11

צלחת עם פירורי לחם מתובלים ניתן להוסיף שומשום שחור ולבן .


12

נכין כוס עם כפית קמח גדושה ומעט מים נערבב עד שיהיה סמיך .


13

נניח מהמלית על קצה הטורטיה ..נגלגל לרולדה .


14

נביא את הצדדים לכיוון המרכז ונמשיך לגלגל עד לקצה .


15

נמרח מהקמח והמים ונדביק את הסגירה ! .


16

נטבול בביצה ולאחר בפירורי לחם .


17

נטגן בשמן חצי עמוק דקה מכל צד !! ונוציא לנייר סופג בתאבון אילנית בניזרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים