- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
כוס סודה מוגזת לשתייה מבקבוק או מים קרים
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל חומרי הטמפורה זה אמור לצאת כמו מרקם של טחינה אם דליל מידיי להוסיף קמח אם סמיך מידיי להוסיף נוזלים .
-
2
נשרה את הכרובית בטמפורה ניתן לה מנוחה כחצי שעה במקרר.
-
3
נטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה !! זה טעים ברמות .
-
4
שימו לב מי שמשתמש בכרובית טריה יש צורך להרתיח 10 דקות את הפרחים עם מלח וחומץ ! ואז להכין לפי המתכון .
1
לערבב את כל חומרי הטמפורה זה אמור לצאת כמו מרקם של טחינה אם דליל מידיי להוסיף קמח אם סמיך מידיי להוסיף נוזלים .
2
נשרה את הכרובית בטמפורה ניתן לה מנוחה כחצי שעה במקרר.
3
נטגן בשמן חצי עמוק עד להזהבה !! זה טעים ברמות .
4
שימו לב מי שמשתמש בכרובית טריה יש צורך להרתיח 10 דקות את הפרחים עם מלח וחומץ ! ואז להכין לפי המתכון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים