- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
חצי כפית בהרט או אגוז מוסקט
-
-
-
-
3/4 כוס קמח מצה או פירורי לחם רגילים לא מוזהבים !!
אופן ההכנה
-
1
לערבב הכל לעיסה ,להכניס לשקית קוקי לגלגל לצורת נקניק לסגור את השקית,לחורר בה 2 חורים ולהניח על החמין לכל הלילה ,בשבת בבוקר פורסים לפרוסות וזה טעיםםםם.
-
2
המדידה של הכוסות לפי כוס חד פעמי שקוף .
-
3
אין צורך לטגן את הבשר הוא יהיה מוכן בבוקר .
1
לערבב הכל לעיסה ,להכניס לשקית קוקי לגלגל לצורת נקניק לסגור את השקית,לחורר בה 2 חורים ולהניח על החמין לכל הלילה ,בשבת בבוקר פורסים לפרוסות וזה טעיםםםם.
2
המדידה של הכוסות לפי כוס חד פעמי שקוף .
3
אין צורך לטגן את הבשר הוא יהיה מוכן בבוקר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים