- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל עם הפטריות עד להזהבה ומוסיפים את השאר .
-
3
2) מכניסים לקירור❄ל15 דק ⏱.
-
4
3) מערבבים טוב טוב את התערובת התפו"א .
-
5
שמים בכף היד קצת של תפו"א וקצת מילוי במרכז וסוגרים ויוצרים כדורים.
-
6
4) מגלגלים בקמח תפו"א .
-
7
טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי מצה מעורבים בשומשום .
-
8
5) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומגישים עם רוטבים בטעם האישי של כל אחד .
-
9
בהצלחה .
-
10
ופסח שמח וכשר .
1
.
2
1) מטגנים את הבצל עם הפטריות עד להזהבה ומוסיפים את השאר .
3
2) מכניסים לקירור❄ל15 דק ⏱.
4
3) מערבבים טוב טוב את התערובת התפו"א .
5
שמים בכף היד קצת של תפו"א וקצת מילוי במרכז וסוגרים ויוצרים כדורים.
6
4) מגלגלים בקמח תפו"א .
7
טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי מצה מעורבים בשומשום .
8
5) מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומגישים עם רוטבים בטעם האישי של כל אחד .
9
בהצלחה .
10
ופסח שמח וכשר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים