לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות ולטגן בשמן עד שהבצל משחים- להיזהר שלא יישרף!.
2
לחתוך את השום דק דק ואת העגבניות לקוביות קטנות(מי שמשתמשת בשימורים ואבקת שום פשוט להוסיף את שניהם כאשר הבצל שחום) להוסיף לבצל את העגבניות והשום, פפריקה כמון ומלח.
3
לערבב דקה שתיים שכל התבלינים יתמזגו.
4
להוסיף את המים ולכסות שיתבשל בערך חמש דקות.
5
להוסיף את הביצים אפשר שלמות אפשר טרופות מה שאוהבים.
6
להמשיך לבשל עד שהביצים מוכנות.
7
בתאבון!.
1
לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות ולטגן בשמן עד שהבצל משחים- להיזהר שלא יישרף!.
2
לחתוך את השום דק דק ואת העגבניות לקוביות קטנות(מי שמשתמשת בשימורים ואבקת שום פשוט להוסיף את שניהם כאשר הבצל שחום) להוסיף לבצל את העגבניות והשום, פפריקה כמון ומלח.
3
לערבב דקה שתיים שכל התבלינים יתמזגו.
4
להוסיף את המים ולכסות שיתבשל בערך חמש דקות.
5
להוסיף את הביצים אפשר שלמות אפשר טרופות מה שאוהבים.