אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

744
צפיות

גבינה לבנה

המתכון של
גבינה לבנה

גבינה לבנה טעימה מאוד מאוד שהכנתי מאשל ומעט מלח

  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 4 גביעים של אשל/לבן 4.5%
  • 1 כפית מלח הימליה
  • אפשר גם להכין מ- 2 אשל 4.5% + 2 שמנת 9%
אופן ההכנה
  • 1

    מכניסים את גביעי האשל לתוך בד עם חורים קטנטנים, אפשר חיתול או מגבת מטבח.


  • 2

    מוסיפים כפית מלח, טועמים ומשפרים טעמים.


  • 3

    סוגרים את הבד עם גומיה. שמים את הבד בתוך מסננת. מתחת למסננת שמים כלי לאגירת המים .


  • 4

    לאחר יום או יומיים מוציאים את הגבינה לכלי איחסון ומכניסים למקרר.


  • 5

    הגבינה כל כך טעימה, רצוי להכין כמות כפולה.


1

מכניסים את גביעי האשל לתוך בד עם חורים קטנטנים, אפשר חיתול או מגבת מטבח.


2

מוסיפים כפית מלח, טועמים ומשפרים טעמים.


3

סוגרים את הבד עם גומיה. שמים את הבד בתוך מסננת. מתחת למסננת שמים כלי לאגירת המים .


4

לאחר יום או יומיים מוציאים את הגבינה לכלי איחסון ומכניסים למקרר.


5

הגבינה כל כך טעימה, רצוי להכין כמות כפולה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים