ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
אפשר גם להכין מ- 2 אשל 4.5% + 2 שמנת 9%
אופן ההכנה
-
1
מכניסים את גביעי האשל לתוך בד עם חורים קטנטנים, אפשר חיתול או מגבת מטבח.
-
2
מוסיפים כפית מלח, טועמים ומשפרים טעמים.
-
3
סוגרים את הבד עם גומיה. שמים את הבד בתוך מסננת. מתחת למסננת שמים כלי לאגירת המים .
-
4
לאחר יום או יומיים מוציאים את הגבינה לכלי איחסון ומכניסים למקרר.
-
5
הגבינה כל כך טעימה, רצוי להכין כמות כפולה.
1
מכניסים את גביעי האשל לתוך בד עם חורים קטנטנים, אפשר חיתול או מגבת מטבח.
2
מוסיפים כפית מלח, טועמים ומשפרים טעמים.
3
סוגרים את הבד עם גומיה. שמים את הבד בתוך מסננת. מתחת למסננת שמים כלי לאגירת המים .
4
לאחר יום או יומיים מוציאים את הגבינה לכלי איחסון ומכניסים למקרר.
5
הגבינה כל כך טעימה, רצוי להכין כמות כפולה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים