ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
1. לקחת סיר ולחתוך לתוכו: בצל, כרוב, תפוח אדמה, שמיר, גזר. צריך לצאת חצי סיר כל הירקות יחד. להוסיף מים. לשים על האש ולהרתיח. כשמים רתחו, להקטין את האש (עדיין צריך להמשיך לרתוח), יש להוסיף:מרק עוף, עלי דפנה, מלח ופלפל לפי הטעם. .
-
2
2. בצלחת נפרדת יש לקחת את הסלק ולגרד אותו, ולסחוט לתוכו 1/3 לימון (תלוי בכמות בסלק) ולערבב..
-
3
3. כשהתפוח אדמה בסיר מוכן, להוסיף לתוכו את הסלק עם הלימון, ולהרתיח ביחד כ-5 דקות..
-
4
4. לא לשכוח לטעום! להוסיף שאר התבלינים לפי הטעם..
-
5
5. בתיאבון!!!.
-
6
*** ניתן לאכול עם שמנת חמוצה.
1
1. לקחת סיר ולחתוך לתוכו: בצל, כרוב, תפוח אדמה, שמיר, גזר. צריך לצאת חצי סיר כל הירקות יחד. להוסיף מים. לשים על האש ולהרתיח. כשמים רתחו, להקטין את האש (עדיין צריך להמשיך לרתוח), יש להוסיף:מרק עוף, עלי דפנה, מלח ופלפל לפי הטעם. .
2
2. בצלחת נפרדת יש לקחת את הסלק ולגרד אותו, ולסחוט לתוכו 1/3 לימון (תלוי בכמות בסלק) ולערבב..
3
3. כשהתפוח אדמה בסיר מוכן, להוסיף לתוכו את הסלק עם הלימון, ולהרתיח ביחד כ-5 דקות..
4
4. לא לשכוח לטעום! להוסיף שאר התבלינים לפי הטעם..
5
5. בתיאבון!!!.
6
*** ניתן לאכול עם שמנת חמוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים