ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהטבעוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 חופן גרעינים חמניות קלופים
-
1 חופן גרעיני דלעת קלופים
-
חופן פיסטוק טבעי/ חופן פקאן מקולף טבעי
-
אופן ההכנה
-
1
1. לחמם תנור מראש ל 140 מעלות , תוכנית למעלה ולמטה (2 קווים), לשים באמצע התנור.
-
2
2. לפזר את כל הפיצוחים השונים לפי בחירה בשכבה דקה על נייר אפייה.
-
3
3. אפייה 40 דקות בדיוק, להוציא לקירור.
-
4
4. להוסיף מלח, ניתן מלח גס.
-
5
5. כשמתקרר לשים בקופסה אטומה לשמירה 😊.
-
6
6. בתאבון!.
1
1. לחמם תנור מראש ל 140 מעלות , תוכנית למעלה ולמטה (2 קווים), לשים באמצע התנור.
2
2. לפזר את כל הפיצוחים השונים לפי בחירה בשכבה דקה על נייר אפייה.
3
3. אפייה 40 דקות בדיוק, להוציא לקירור.
4
4. להוסיף מלח, ניתן מלח גס.
5
5. כשמתקרר לשים בקופסה אטומה לשמירה 😊.
6
6. בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים