ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
למילוי
-
חצי קילו בשר בקר/פרגיות טחון
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
קובות מקמח מצה/נדיה אביזוב גדלוב....
-
2
לערבב קמח מצה שמן מלח ופלפל להוסיף בהדרגה את המים ללוש עד לקבלת בצק נוח להניח בצד מכוסה..
-
3
לטגן את הבצלים הקצוצים עד לשקיפות..
-
4
להוסיף את הבשר טחון ולפורר עם מזלג עד לבישול מלא של הבשר לתבל - במלח פלפל ובהרט להוסיף את הצנוברים..
-
5
עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח למלא כל כדור 2 כפיות מהמלית לסגור את הכדור וליצור צורה מוארכת..
-
6
לטגן בשמן חם עמוק עד לקבלת צבע זהוב יפה..
-
7
ניתן להקפיא לאחר הטיגון ולפני ההגשה להכניס לתנור על חום גבוה..
1
קובות מקמח מצה/נדיה אביזוב גדלוב....
2
לערבב קמח מצה שמן מלח ופלפל להוסיף בהדרגה את המים ללוש עד לקבלת בצק נוח להניח בצד מכוסה..
3
לטגן את הבצלים הקצוצים עד לשקיפות..
4
להוסיף את הבשר טחון ולפורר עם מזלג עד לבישול מלא של הבשר לתבל - במלח פלפל ובהרט להוסיף את הצנוברים..
5
עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח למלא כל כדור 2 כפיות מהמלית לסגור את הכדור וליצור צורה מוארכת..
6
לטגן בשמן חם עמוק עד לקבלת צבע זהוב יפה..
7
ניתן להקפיא לאחר הטיגון ולפני ההגשה להכניס לתנור על חום גבוה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים