אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

992
צפיות

קובות מקמח מצה...

המתכון של
קובות מקמח מצה...

תוספת טעימה לשולחן החג קובות מקמח מצה...

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למעטפת
  • 500 גר' קמח מצה
  • 1/4 כוס שמן
  • מלח, פ.שחור, כמון
  • 4 כוסות מים
  • למילוי
  • חצי קילו בשר בקר/פרגיות טחון
  • 2-3 בצלים גדולים קצוצים
  • מלח, פ.שחור, בהרט
  • 1/4 כוס שמן
  • *שמן עמוק לטיגון הקובות
אופן ההכנה
  • 1

    קובות מקמח מצה/נדיה אביזוב גדלוב....


  • 2

    לערבב קמח מצה שמן מלח ופלפל להוסיף בהדרגה את המים ללוש עד לקבלת בצק נוח להניח בצד מכוסה..


  • 3

    לטגן את הבצלים הקצוצים עד לשקיפות..


  • 4

    להוסיף את הבשר טחון ולפורר עם מזלג עד לבישול מלא של הבשר לתבל - במלח פלפל ובהרט להוסיף את הצנוברים..


  • 5

    עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח למלא כל כדור 2 כפיות מהמלית לסגור את הכדור וליצור צורה מוארכת..


  • 6

    לטגן בשמן חם עמוק עד לקבלת צבע זהוב יפה..


  • 7

    ניתן להקפיא לאחר הטיגון ולפני ההגשה להכניס לתנור על חום גבוה..


1

קובות מקמח מצה/נדיה אביזוב גדלוב....


2

לערבב קמח מצה שמן מלח ופלפל להוסיף בהדרגה את המים ללוש עד לקבלת בצק נוח להניח בצד מכוסה..


3

לטגן את הבצלים הקצוצים עד לשקיפות..


4

להוסיף את הבשר טחון ולפורר עם מזלג עד לבישול מלא של הבשר לתבל - במלח פלפל ובהרט להוסיף את הצנוברים..


5

עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח למלא כל כדור 2 כפיות מהמלית לסגור את הכדור וליצור צורה מוארכת..


6

לטגן בשמן חם עמוק עד לקבלת צבע זהוב יפה..


7

ניתן להקפיא לאחר הטיגון ולפני ההגשה להכניס לתנור על חום גבוה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים