לןגן

קובות מקמח מצה...

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 26/03/2021 | 19:07
קובות מקמח מצה...

תקציר המתכון: תוספת טעימה לשולחן החג קובות מקמח מצה...

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למעטפת

למילוי

אופן הכנה

  1. קובות מקמח מצה/נדיה אביזוב גדלוב...

  2. לערבב קמח מצה שמן מלח ופלפל להוסיף בהדרגה את המים ללוש עד לקבלת בצק נוח להניח בצד מכוסה.

  3. לטגן את הבצלים הקצוצים עד לשקיפות.

  4. להוסיף את הבשר טחון ולפורר עם מזלג עד לבישול מלא של הבשר לתבל - במלח פלפל ובהרט להוסיף את הצנוברים.

  5. עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולשטח למלא כל כדור 2 כפיות מהמלית לסגור את הכדור וליצור צורה מוארכת.

  6. לטגן בשמן חם עמוק עד לקבלת צבע זהוב יפה.

  7. ניתן להקפיא לאחר הטיגון ולפני ההגשה להכניס לתנור על חום גבוה.