אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

595
צפיות

גפילטפיש.. לכבוד פסח..

המתכון של
גפילטפיש.. לכבוד פסח..

מבית סבתא..

  • קטגוריהפסח
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצל שלם.בצל מגורד. 3 גזר שלם . עצמות של דג קרפיון. קרפיון טחון. מלח וסוכר לפי הטעם מעט פלפל שחור.. (אנחנו לא עושים מתוק מאוד )ביצה. פרורי מצה..
אופן ההכנה
  • 0

    לבשל את הציר .. בצל שלם גזר. עצמות . מלח פלפל וסוכר כמובן לכסות במים...


  • 1

    להכין תערובת לקציצות .. דג טחון מלח סוכר ביצה ופרורי מצה .


  • 2

    כשהגזר של הציר רך להוציא את הכול שישאר רק נוזל ולהכניס את הקציצות לבשל כשעה על אש נמוכה.


0

לבשל את הציר .. בצל שלם גזר. עצמות . מלח פלפל וסוכר כמובן לכסות במים...


1

להכין תערובת לקציצות .. דג טחון מלח סוכר ביצה ופרורי מצה .


2

כשהגזר של הציר רך להוציא את הכול שישאר רק נוזל ולהכניס את הקציצות לבשל כשעה על אש נמוכה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים