ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
ראשית לחמם תנור בחום של כ-220 מעלות..
-
2
לשטוף התפודים ולייבש..
-
3
לשים בקערה, להוסיף שמן זית והמלח הגס..
-
4
לתת עירבוב לשפוך לתבנית, .
-
5
להוסיף הטימין ולפזר עוד מעט מלח מלמעלה..
-
6
לכסוץ בניר כסף ולתנור כחצי שעה..
-
7
לאחר חצי שעה להוציא הכיסוי ולתת ערבוב קל כדי שהשמן יתערבב..
-
8
להשחים מעט להוציא ולהתענג!.
-
9
ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן !!!!!!!.
1
ראשית לחמם תנור בחום של כ-220 מעלות..
2
לשטוף התפודים ולייבש..
3
לשים בקערה, להוסיף שמן זית והמלח הגס..
4
לתת עירבוב לשפוך לתבנית, .
5
להוסיף הטימין ולפזר עוד מעט מלח מלמעלה..
6
לכסוץ בניר כסף ולתנור כחצי שעה..
7
לאחר חצי שעה להוציא הכיסוי ולתת ערבוב קל כדי שהשמן יתערבב..
8
להשחים מעט להוציא ולהתענג!.
9
ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן !!!!!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים