לןגן

גפילטפיש.. לכבוד פסח..

מאת: נעמי רננה זגדון, פורסם: 26/03/2021 | 13:47
גפילטפיש.. לכבוד פסח..

תקציר המתכון: מבית סבתא..

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הציר .. בצל שלם גזר. עצמות . מלח פלפל וסוכר כמובן לכסות במים..

  2. להכין תערובת לקציצות .. דג טחון מלח סוכר ביצה ופרורי מצה

  3. כשהגזר של הציר רך להוציא את הכול שישאר רק נוזל ולהכניס את הקציצות לבשל כשעה על אש נמוכה