לימרוח בשוליים ביצה טרופה או מעט שמן ולפזר או שומשום או קצח
אופן ההכנה
0
לשים את הקמח בקערה להוסיף את המים ובסוף רק את השמן, להתפיח כ15 דקות ואז לחלק ל6 כדורים ולתת התפחה של 40 דקות ,ליצור עיגול אם רוצים שוליים גם ליצור , לימרוח את הפסטו ואז את התוספות להתפיח עוד 15 דקות ולתנור 220 מעלות כ20 דקות ...ולהגיש ולהיתענג....
0
לשים את הקמח בקערה להוסיף את המים ובסוף רק את השמן, להתפיח כ15 דקות ואז לחלק ל6 כדורים ולתת התפחה של 40 דקות ,ליצור עיגול אם רוצים שוליים גם ליצור , לימרוח את הפסטו ואז את התוספות להתפיח עוד 15 דקות ולתנור 220 מעלות כ20 דקות ...ולהגיש ולהיתענג....