ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
עוגיות שקדים מהמטבח הטריפולטאי
-
-
-
קרדיט לשרה קרוטירו ואבי גל
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לקישוט - שקדים טבעיים מושרים במים
אופן ההכנה
-
1
לערבב היטב את כל המצרכים יחד .
-
2
לחמם מחבת ולבשל את העיסה על אש בנונית 6-8 דקות תוך עירבוב מתמיד .
-
3
להכניס למקרר לחצי שעה להתקררות .
-
4
להעביר לשקית זילוף .
-
5
לחתוך את השקית בקצה .
-
6
לזלף עיגולים .
-
7
במרכז כל עוגיה לשים שקד .
-
8
לאפות ב-180° כ- 10 דקות עד שמזהיב .
-
9
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
לערבב היטב את כל המצרכים יחד .
2
לחמם מחבת ולבשל את העיסה על אש בנונית 6-8 דקות תוך עירבוב מתמיד .
3
להכניס למקרר לחצי שעה להתקררות .
4
להעביר לשקית זילוף .
5
לחתוך את השקית בקצה .
6
לזלף עיגולים .
7
במרכז כל עוגיה לשים שקד .
8
לאפות ב-180° כ- 10 דקות עד שמזהיב .
9
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים