עבמבר
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 15/12/2020 | 11:39
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*עבמבר*
-
עוגיות שקדים מהמטבח הטריפולטאי
-
כוס מדידה חד פעמית חמה
-
כ-60 עוגיות
-
קרדיט לשרה קרוטירו ואבי גל
-
1/2 קילו שקדים טחונים
-
1-1/3 כוסות אבקת סוכר
-
1 כוס סוכר
-
2 כפות תמצית שקדים
-
2 שקיות סוכר וניל
-
5 גרגירי מסיקצה מעוכים
-
1 כף קמח
-
1/4 כפית סודה לשתיה
-
6 חלבונים ביצה M
-
לקישוט - שקדים טבעיים מושרים במים
אופן הכנה
-
לערבב היטב את כל המצרכים יחד
-
לחמם מחבת ולבשל את העיסה על אש בנונית 6-8 דקות תוך עירבוב מתמיד
-
להכניס למקרר לחצי שעה להתקררות
-
להעביר לשקית זילוף
-
לחתוך את השקית בקצה
-
לזלף עיגולים
-
במרכז כל עוגיה לשים שקד
-
לאפות ב-180° כ- 10 דקות עד שמזהיב
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞