אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

511
צפיות

סלמון בתנור (תיבול חופשי)

המתכון של
סלמון בתנור (תיבול חופשי)

htnh

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חתיכה של סלמון
  • חתוכה עם סכין
  • לקוביות (לא עד הסוף)
  • שמים בתבנית
  • התיבול
  • בצלוחית שמים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1/4 כפית פילדלפיה
  • כפית פפריקה מעושנת
  • 1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים ומורחים על הסלמון.


  • 2

    מפזרים מעל שומשום.


  • 3

    200 מעלות.


  • 4

    כ15/20 דקות.


1

מערבבים ומורחים על הסלמון.


2

מפזרים מעל שומשום.


3

200 מעלות.


4

כ15/20 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים