הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבדרך כלל אני אופה או מבשלת דגים עם כוסברה בלבד . במקרה הזה נתקעתי בלי כוסברה אבל היתה לי המוןןןןן פטרוזיליה . קצצתי בעזרת סלייסר ויצא מעדן....
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות..
קוצצים בסלייסר את הפטרוזיליה קיצוץ דק. .
מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה עם התבלינים ושמן הזית . .
מניחים את העגבניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, ומעליה מניחים את הדגים. מכניסים חלק משיני השום עם תערובת התבלינים לבטן הדגים וחלק שופכים מעל הדגים והעגבניות . .
מכסים היטב בנייר אפיה ומעליו נייר כסף , אוטמים ואופים כ40 דקות . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..