סלמון בתנור (תיבול חופשי)
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 16:19
תקציר המתכון:
htnh
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חתיכה של סלמון
-
חתוכה עם סכין
-
לקוביות (לא עד הסוף)
-
שמים בתבנית
-
התיבול
-
בצלוחית שמים
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 כפית אבקת שום
-
חופן כוסברה קצוצה
-
1/4 כפית פילדלפיה
-
כפית פפריקה מעושנת
-
1/4 כפית מלח
אופן הכנה
-
מערבבים ומורחים על הסלמון
-
מפזרים מעל שומשום
-
200 מעלות
-
כ15/20 דקות