תקציר המתכון: בדרך כלל אני אופה או מבשלת דגים עם כוסברה בלבד . במקרה הזה נתקעתי בלי כוסברה אבל היתה לי המוןןןןן פטרוזיליה . קצצתי בעזרת סלייסר ויצא מעדן....
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
קוצצים בסלייסר את הפטרוזיליה קיצוץ דק.
מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה עם התבלינים ושמן הזית .
מניחים את העגבניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, ומעליה מניחים את הדגים. מכניסים חלק משיני השום עם תערובת התבלינים לבטן הדגים וחלק שופכים מעל הדגים והעגבניות .
מכסים היטב בנייר אפיה ומעליו נייר כסף , אוטמים ואופים כ40 דקות . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.