לןגן

דגי פורל אפויים על מצע עגבניות.

מאת: מדי רואקי, פורסם: 14/10/2020 | 16:16
דגי פורל אפויים על מצע עגבניות.

תקציר המתכון: בדרך כלל אני אופה או מבשלת דגים עם כוסברה בלבד . במקרה הזה נתקעתי בלי כוסברה אבל היתה לי המוןןןןן פטרוזיליה . קצצתי בעזרת סלייסר ויצא מעדן....

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.

  2. קוצצים בסלייסר את הפטרוזיליה קיצוץ דק.

  3. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה עם התבלינים ושמן הזית .

  4. מניחים את העגבניות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, ומעליה מניחים את הדגים. מכניסים חלק משיני השום עם תערובת התבלינים לבטן הדגים וחלק שופכים מעל הדגים והעגבניות .

  5. מכסים היטב בנייר אפיה ומעליו נייר כסף , אוטמים ואופים כ40 דקות . בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.