הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחייבת לציין שטעמתי המון סוגי קרם ברולה במסעדות ומתכונים שונים, בהחלט מתכון מנצח! של תומר אומנסקי
לחמם תנור ל-120 מעלות .
בקערה לערבב חלמונים וסוכר, להוסיף שוקולד לבן מומס ונערבב.
להוסיף את התמצית וניל ולערבב.
בקלחת להרתיח את השמנת בערך 7 דקות .
לשפוך בהדרגה את השמנת - ממש באיטיות!!! לתוך לתערובת הביצים ולערבב.
לחלק לתבניות אישיות כמו בתמונה / כלי זכוכית / קרמיקה בגודל בינוני .
נשפוך מים חמים לתבנית בתנור שעלייה שמנו את המנות עד לכחצי מהגובה של התבנית עם הקרם .
לאפות 35-40 דקות .
לצנן בחוץ ולפזר סוכר לבן מלמעלה .
לשרוף עם ברנר ולהקפיא .