תקציר המתכון: חייבת לציין שטעמתי המון סוגי קרם ברולה במסעדות ומתכונים שונים, בהחלט מתכון מנצח! של תומר אומנסקי
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לחמם תנור ל-120 מעלות
בקערה לערבב חלמונים וסוכר, להוסיף שוקולד לבן מומס ונערבב
להוסיף את התמצית וניל ולערבב
בקלחת להרתיח את השמנת בערך 7 דקות
לשפוך בהדרגה את השמנת - ממש באיטיות!!! לתוך לתערובת הביצים ולערבב
לחלק לתבניות אישיות כמו בתמונה / כלי זכוכית / קרמיקה בגודל בינוני
נשפוך מים חמים לתבנית בתנור שעלייה שמנו את המנות עד לכחצי מהגובה של התבנית עם הקרם
לאפות 35-40 דקות
לצנן בחוץ ולפזר סוכר לבן מלמעלה
לשרוף עם ברנר ולהקפיא