לןגן

קרם ברולה מעולה

מאת: עדן כהן, פורסם: 27/09/2020 | 03:11
קרם ברולה מעולה

תקציר המתכון: חייבת לציין שטעמתי המון סוגי קרם ברולה במסעדות ומתכונים שונים, בהחלט מתכון מנצח! של תומר אומנסקי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-120 מעלות

  2. בקערה לערבב חלמונים וסוכר, להוסיף שוקולד לבן מומס ונערבב

  3. להוסיף את התמצית וניל ולערבב

  4. בקלחת להרתיח את השמנת בערך 7 דקות

  5. לשפוך בהדרגה את השמנת - ממש באיטיות!!! לתוך לתערובת הביצים ולערבב

  6. לחלק לתבניות אישיות כמו בתמונה / כלי זכוכית / קרמיקה בגודל בינוני

  7. נשפוך מים חמים לתבנית בתנור שעלייה שמנו את המנות עד לכחצי מהגובה של התבנית עם הקרם

  8. לאפות 35-40 דקות

  9. לצנן בחוץ ולפזר סוכר לבן מלמעלה

  10. לשרוף עם ברנר ולהקפיא